Vloerrenovatie in Sittard

In de loop der jaren kan uw vloer lelijk worden. Slijtage plekken, krassen en andere beschadigingen zorgen ervoor dat uw vloer er onverzorgd en minder mooi uitziet. Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen? Wacht hier dan nog even mee. Soms is vloerrenovatie de betere oplossing. Laat eerst een vloerspecialist van ons naar uw vloer kijken. In de meeste gevallen kunnen wij uw vloer renoveren en bespaart u aanzienlijk wat kosten.

Professionele werkwijze

Nadat wij uw vloer geïnspecteerd hebben maken wij een passende offerte. In deze offerte vindt u terug welke werkzaamheden wij gaan verrichten en wat de kosten zijn die daarbij komen kijken. Onze vloerspecialisten begrijpen als geen ander dat het vervelend is om vreemden over de vloer te hebben, daarom zorgen wij voor een persoonlijke aanpak en zo min mogelijk overlast. Binnen de kortste keren ziet uw vloer er weer als nieuw uit en kunt u al uw meubels op de oude plek terugzetten.

Direct een afspraak maken voor een vloerinspectie? Of liever eerst in gesprek met onze experts onder het genot van een kop koffie/thee? Bij ons is alles mogelijk. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 0800 255 3733.