Professioneel vloeradvies

Niet iedereen heeft veel verstand van het aanschaffen, leggen en onderhouden van vloeren. Om deze reden zijn wij altijd bereid tot het geven van deskundig vloeradvies, zowel aan particulieren als bedrijven. De aanschaf van een vloer is voor veel mensen een hele investering. U wilt er daarom zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt! Aarzel niet en maak een afspraak bij onze showroom, of stel uw vraag telefonisch via 0800 255 3733. We staan u graag te woord.

Reiniging en onderhoud

Koopt u een woning en weet u niet zeker hoe u de vloer moet onderhouden? Of is de vloer beschadigd en bent u benieuwd of u dit met behulp van bepaalde middelen minder zichtbaar kunt maken? Op het gebied van vloeronderhoud is veel mogelijk, maar er loert ook gevaar: verkeerde reiniging of onjuist onderhoud kan uw kostbare vloer ernstig beschadigen. Om dit te voorkomen kunt u, als u twijfels heeft over het materiaal of de benodigdheden van uw vloer, het best een specialist raadplegen voor vloeradvies. Dan weet u zeker dat uw vloer de behandeling krijgt die hij verdient.

Ook voorafgaand aan de aanschaf van uw vloer kunt u uiteraard een beroep doen op ons vloeradvies: bijvoorbeeld over het materiaal, de kleur en het aantal m2 vloeroppervlak. Wij zijn u graag van dienst!