Waarom kiezen voor houten vloeren?

Oriënteert u zich op de aanschaf van een nieuwe vloer? Veel mensen zouden graag een houten vloer in hun woning zien. Een vloer van massief hout of (lamel)parket geeft u woning een unieke, rijke uitstraling.

Er bestaan vele soorten hout, en daarmee ook veel soorten houten vloeren. Omdat hout een natuurproduct is, heeft iedere vloer een uniek uiterlijk. Daar komt nog eens bij dat er diverse mogelijkheden zijn op het gebied van lakken en oliën, waardoor u de vloer geheel kunt aanpassen naar uw eigen smaak. Houten vloeren zijn slijtvast en duurzaam, omdat het mogelijk is de vloer te schuren en op die manier weer zo goed als nieuw te maken.

Ruim assortiment op voorraad in Sittard

Als u woonachtig bent in de regio Sittard, bent u van harte welkom in onze showroom om ons assortiment houten vloeren te bekijken. Wij leveren onbewerkte eikenvloeren in drie sorteringen en diverse soorten afgewerkte pelgrimvloeren. Levering is in de meest gevallen direct uit voorraad mogelijk, maar wij kunnen de vloer ook geheel op maat en kleur voor u afleveren. In de regio Sittard worden, indien gewenst, uw nieuwe houten vloeren thuis bezorgd en gelegd door onze ervaren specialisten.

Omdat wij onze houten vloeren rechtstreeks importeren vanuit diverse landen, kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen, of om het assortiment te bekijken in onze showroom.